Paardencoaching

RTT – RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY

Hypnose werkt met het onderbewuste van mensen; paarden ook. Paarden kunnen niet anders dan reageren op wat er in ons mensen omgaat. Ze spiegelen als het ware wat er onbewust bij ons speelt. Daarnaast kunnen paarden in tegenstelling tot ons mensen geen spanning vasthouden.

De spanning die wij met ons meedragen, laat het paard voor ons los. Tijdens een coachingsessie met een paard wordt je uitgenodigd om meer in je gevoel te komen en minder in je hoofd.

De omgang met paarden (of andere dieren) zorgt ervoor dat we meer oxytocine aanmaken. Dat hormoon maakt ons ontspannen, rustig en geeft een geluksgevoel. En dat merk je meestal al tijdens je sessie en ook na je sessie met een paard.

DE SESSIE

Tijdens de sessie nodig ik je uit om met een van mijn paarden de rijbak in te gaan. Het paard ziet jou dan als het ware als lid van de kudde en zal nieuwsgierig zijn naar wie of wat jij bent. Een paard is een vluchtdier en wil weten of het samen met jouw kan vluchten mocht er ineens gevaar dreigen. Paarden zijn meesters in non-verbale communicatie. Ze lezen alles af aan jouw lichaam en de energie die je uitstraalt. Tijdens de sessie reageert het paard op jouw energie en geeft signalen waar ik vervolgens een vraag over stel.

DE FOLLOW UP

Twee weken na de sessie neem ik contact op  om te vernemen hoe het met je gaat.  De sessie kan nog een tijdje “nawerken” en ook in de dagen erna nog inzichten geven. Eventueel kunnen we een nieuwe afspraak maken. Paardencoaching kan uiteraard gecombineerd worden met RTT hypnotherapie of RTT Coaching.

Meer weten over paardencoaching?

Contact

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN OF GEWOON MEER INFORMATIE?

HOE BEN IK TE BEREIKEN

M 06 – 51321328
E info@jacquelinevandervegt.nl
A Voortsweg 204 – Enschede
Route
KvK 68856369

Met vriendelijk groet,

Jacqueline van der Vegt

Jacqueline van der Vegt paardencoaching

  Ik ga akkoord met het privacybeleid


  Registratie en erkenning

  vektis-hypnotherapie

  reg.nr. 17020

  reg.nr. 171308R

  scag-jacqueline-van-der-vegt

  Klachtenprocedure