RTT coaching

RTT – RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY

Het coachingstraject begin ik doorgaans met een hypnotherapie sessie. De inzichten die we hier verkrijgen nemen we mee en passen we toe in de opvolgende afspraken. Coaching helpt jou bij het verkrijgen van meer persoonlijke vrijheid en plezier in je leven. Het helpt je om je voorgenomen doelen effectiever en met meer gemak te bereiken.

De vragen wat wil je bereiken, hoe zou m’n leven er dan uitzien en hoe wil je je voelen, staan bij elke sessie centraal. Net zoals bij de RTT hypnotherapie sessie sta ik bij RTT coaching uitgebreid stil bij jouw bewuste doelen en onbewuste ideeën en overtuigingen. Zolang daar namelijk frictie bestaat, zul je ervaren dat je veel wilskracht moet gebruiken om je doelen te bereiken.

Na elke sessie krijg je van mij een op maat gemaakte audio opname mee naar huis om je onderbewuste overtuigingen aan te passen aan je doelen. Tussentijds neem ik per mail of app contact met je op om te vernemen hoe het met je gaat. Andersom kun jij tussentijds met vragen bij mij terecht.

TRAJECT

We beginnen het traject met een hypnotherapie sessie en gebruiken de verkregen inzichten in de opeenvolgende sessies om jouw gewenste doelen te bereiken. Je gaat werken met een doelen- en actielijst en bent zodoende actief en sturend in je eigen veranderingstraject. Na elke sessie krijg je van mij een nieuwe audio opname mee die je tussentijds dient te beluisteren.

DE FOLLOW UP

Na afronding van het coachingstraject neem ik na een maand contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Desgewenst kunnen we een vervolgafspraak maken.

Meer weten over RTT coaching?

Contact

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN OF GEWOON MEER INFORMATIE?

HOE BEN IK TE BEREIKEN

M 06 – 51321328
E info@jacquelinevandervegt.nl
A Voortsweg 204 – Enschede
Route
KvK 68856369

Met vriendelijk groet,

Jacqueline van der Vegt

Jacqueline van der Vegt - rtt-coaching

  Ik ga akkoord met het privacybeleid


  Registratie en erkenning

  vektis-hypnotherapie

  reg.nr. 17020

  reg.nr. 171308R

  scag-jacqueline-van-der-vegt

  Klachtenprocedure