Hypnotherapie RTT

RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY (RTT)

Als je al langer last hebt van hetzelfde probleem heb je vast al vaker geprobeerd te veranderen. Je hebt misschien op wilskracht geprobeerd om het deze keer echt anders aan te pakken. Om vervolgens een tijd later te merken dat de naald toch weer in dezelfde groef valt. Na een tijd begin je te geloven dat dit nou eenmaal bij je hoort en dat verandering niet voor jou is weggelegd.

Gelukkig klopt dit niet en kun je wel veranderen! Wanneer je het probleem oplost daar waar het is ontstaan, namelijk in het onderbewuste brein, zul je merken dat veranderen eenvoudiger wordt.

Door middel van hypnose kun je in contact komen met je onderbewuste brein en met je onderbewuste overtuigingen. En als je daar toegang tot hebt, kun je beter inzicht krijgen in de oorzaak van je probleem. In de hypnose sessie werk ik met de therapeutische methode Rapid Transformational Therapy. RTT is een methode waarmee goede resultaten geboekt kunnen worden binnen één of enkele sessies. De methode combineert onder meer hypnose, regressie, cognitieve therapie en NLP. Tijdens een sessie ervaar je zelf onder hypnose wanneer én hoe je probleem is ontstaan. Dit inzicht alleen al is vaak helend en transformerend.

 In hypnose wordt afscheid genomen van oude belemmerende overtuigingen en wordt oude pijn losgelaten. In plaats daarvan vorm je een nieuw (positief) zelfbeeld. Om dit beeld te verankeren, krijg je een audio opname mee naar huis die ten minste 21 dagen beluisterd dient te worden. Je brein leert namelijk door middel van herhaling. Onderzoek heeft uitgewezen dat we ongeveer 21 dagen nodig hebben om een bepaalde (denk) gewoonte diep te verankeren. Wanneer we de manier van ons denken veranderen, zal ook ons gevoel en gedrag veranderen. RTT laat je ervaren hoe krachtig je zelf bent en dat je alles in huis hebt om je oude (negatieve) patronen te doorbreken en jezelf te veranderen en helen.

DE SESSIE

De sessie hypnotherapie begint met een consult waarin we duidelijk willen krijgen waar je tegen aan loopt en wat je wilt veranderen. Tijdens de hypnotherapie sessie zal ik samen met jou door middel van regressie de oorzaak van het ‘probleem’ opsporen zodat je inzicht krijgt in het ontstaan ervan. Als we de oorzaak van je belemmering helder hebben, gaan we die als het ware “deleten” en je brein opnieuw programmeren.

DE FOLLOW UP

Na de sessie krijg je van mij een persoonlijke audio opname mee. Deze dien je minimaal 21 dagen te te beluisteren. Tussentijds en na twee weken neem ik contact met je op om te vernemen hoe het met je gaat. Eventueel maken we dan nog een vervolg afspraak.

Meer weten over hypnotherapie?

Contact

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN OF GEWOON MEER INFORMATIE?

HOE BEN IK TE BEREIKEN

M 06 – 51321328
E info@jacquelinevandervegt.nl
A Voortsweg 204 – Enschede
Route
KvK 68856369

Met vriendelijk groet,

Jacqueline van der Vegt

  Ik ga akkoord met het privacybeleid


  Registratie en erkenning

  vektis-hypnotherapie

  reg.nr. 17020

  reg.nr. 171308R

  scag-jacqueline-van-der-vegt

  Klachtenprocedure